Vliv médií na vývoj etikety v ČR - Jelínková, Jana (2012)
Hlavním cílem této práce je zhodnotit vliv médií na vývoj etikety v České republice. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá etiketou a jejím vývojem. Druhá kapitola vysvětluje základní problémy spojené s mediálním působením. Třetí kapitola analyzuje vliv jednotlivých druhů médií na vývoj etikety či úroveň vyjadřování a zabývá se také vlivem politické scény na úroveň etikety v ČR. Součástí práce je také anketa na téma vliv médií na vývoj etikety.