Vliv médií na vývoj etikety v ČR - Jelínková, Jana; Gullová, Soňa, 1954-; Manová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Hlavním cílem této práce je zhodnotit vliv médií na vývoj etikety v České republice. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá etiketou a jejím vývojem. Druhá kapitola vysvětluje základní problémy spojené s mediálním působením. Třetí kapitola analyzuje vliv jednotlivých druhů médií na vývoj etikety či úroveň vyjadřování a zabývá se také vlivem politické scény na úroveň etikety v ČR. Součástí práce je také anketa na téma vliv médií na vývoj etikety.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses