Francie jako obchodní partner České Republiky - Koťátková, Eva (2012)
Tato práce analyzuje vzájemné obchodní partnerství České republiky s Francií. Je zde popsáno ekonomické prostředí obou zemí a shrnut jejich zahraniční obchod. Nejdůležitější částí je pak poslední kapitola, která představuje úspěšné francouzské firmy v České republice a české firmy ve Francii. Na závěr jsou uvedeny rady pro české investory, za pomoci kterých mohou lépe proniknout na francouzský trh.