Francie jako obchodní partner České Republiky - Koťátková, Eva; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce analyzuje vzájemné obchodní partnerství České republiky s Francií. Je zde popsáno ekonomické prostředí obou zemí a shrnut jejich zahraniční obchod. Nejdůležitější částí je pak poslední kapitola, která představuje úspěšné francouzské firmy v České republice a české firmy ve Francii. Na závěr jsou uvedeny rady pro české investory, za pomoci kterých mohou lépe proniknout na francouzský trh.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses