Role obchodních a průmyslových komor v proexportní politice Německa - Chroustovský, Jiří (2012)
Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou fungování a zejména významem německých obchodní a průmyslových komor, německých zahraničních obchodních komor a Sněmu německých obchodních a průmyslových komor. Chronologicky je řazena charakteristika jednotlivých institucí, přičemž v závěru následuje již samotná práce s danými (předem vysvětlenými) pojmy a především vypíchnutí významu, role -- chcete-li, těchto organizací pro export Německa.