Role obchodních a průmyslových komor v proexportní politice Německa - Chroustovský, Jiří; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou fungování a zejména významem německých obchodní a průmyslových komor, německých zahraničních obchodních komor a Sněmu německých obchodních a průmyslových komor. Chronologicky je řazena charakteristika jednotlivých institucí, přičemž v závěru následuje již samotná práce s danými (předem vysvětlenými) pojmy a především vypíchnutí významu, role -- chcete-li, těchto organizací pro export Německa.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses