Česko-polská obchodní komora a její aktivity v oblasti zahraničního obchodu - Vacková, Irena; Gullová, Soňa, 1954-; Manová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem bakalářské práce je představit Česko-polskou obchodní komoru jako instituci a charakterizovat její činnost, aktivity a vliv na členské společnosti. V úvodu je stručně představena ekonomická situace obou států. Hlavní část práce je věnováva charakteristice Česko-polské obchodní komory, zaměřuje se na její aktivity a projekty, ve kterých je zapojena. V závěru práce jsou zmíněny příklady spolupráce s obchodní komorou. Nejprve je zde analyzována vzájemná spolupráce vybrané členské společnosti s komorou, poté jsou představeny dvě partnerské organizace komory, které se rovněž věnují podpoře česko-polských obchodních vztahů.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses