Postavenie českých firiem na medzinárodnom a domácom trhu v časoch finančnej krízy - Maťaš, Jozef; Pavlík, Zdeněk; Nejedlý, Michal, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Obdobie finančnej krízy spomalilo a oslabilo fungovanie zahraničného obchodu Českej republiky a posilnilo tendenciu jej závislosti na vonkajšom vývoji. Táto práca sa zaoberá problematikou fungovania českých firiem v období pred a počas finančnej krízy, zhodnocuje jej prejavy a poukazuje nato aké kroky by mala podniknúť pre svoj ďalší rozvoj, stále viac otvorená česká ekonomika, v budúcnosti.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses