Vývoj CZK vůči EUR ovlivňující mezinárodní obchod se zemědělskými komoditami - Černík, Jakub; Pavlík, Zdeněk; Rotecker, Johannes; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem mé bakalářské práce "Vývoj CZK vůči EUR ovlivňující mezinárodní obchod se zemědělskými komoditami " je zanalyzovat vývoj obou ekonomik (ČR a Eurozóny) pomocí makroekonomických dat, projevujících se ve vývoji ekonomického cyklu srovnávaných ekonomik. Současně budou analyzovány další skutečnosti, které jsou také relevantní pro vysvětlení volatility české koruny vůči euru. S ohledem na veškeré získané a odvozené informace bude za pomoci především údajů z oblasti zemědělského sektoru zkoumán dopad na obchodování konkrétní zemědělské suroviny mezi Českou republikou a Německem, a sice semínek řepky.
Vedoucí práce: Zdeněk Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses