Skimming, scanning a padělání platebních karet - Beneš, Karel (2012)
Práce se zabývá bezhotovostními platbami pomocí platebních karet a internetu. Práce je určena jako průvodce pro občana v prevenci a ochraně v bezhotovostním platebním styku