Skimming, scanning a padělání platebních karet - Beneš, Karel; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2012)
Práce se zabývá bezhotovostními platbami pomocí platebních karet a internetu. Práce je určena jako průvodce pro občana v prevenci a ochraně v bezhotovostním platebním styku
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: platební karty; elektronický obchod; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; payment cards; electronic commerce; bachelor's theses