Kriminalita dětí a mladistvých jako sociální jev moderní společnosti - Kadlecová, Michaela; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2011)
Práce se zabývá protispolečenským jevem kriminality dětí a mladistvých, jeho sociologickým i kriminalistickým rozborem
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: rodinná výchova; psychopatologie; dětská agresivita; šikana; dětská kriminalita; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family education; psychopathology; aggressiveness in children; bullying; child delinquency; bachelor's theses