FUTUREMOTION- zhodnocení strategického záměru - Lopour, Miroslav (2012)
Práce se zabývá programem Futuremotion, který je strategickou iniciativou skupiny ČEZ. Konktrétně jsou rozebírány otázky týkajícíc se elektromobilů a chytrých sítí, především jejich dopad na spotřebitele a strategická důležitost.