FUTUREMOTION- zhodnocení strategického záměru - Lopour, Miroslav; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá programem Futuremotion, který je strategickou iniciativou skupiny ČEZ. Konktrétně jsou rozebírány otázky týkajícíc se elektromobilů a chytrých sítí, především jejich dopad na spotřebitele a strategická důležitost.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses