Analýza a návrh marketingové strategie společnosti Cegelec - Svobodová, Hana (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou a návrhem marketingové strategie společnosti Cegelec a.s., která působí na Business-to-Business trhu jako výrobce zařízení do vozidel městské hromadné dopravy. První část přibližuje základní charakteristiky Business-to-Business trhu a specifika marketingové strategie pro tento trh. Druhá část představuje společnost Cegelec a.s., poskytuje detailní popis fungování trhu výroby vozidel pro městskou hromadnou dopravu a analyzuje strategii společnosti z pohledu marketingu. Součástí je návrh na změnu vybraných částí marketingové strategie společnosti.