Analýza a návrh marketingové strategie společnosti Cegelec - Svobodová, Hana; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou a návrhem marketingové strategie společnosti Cegelec a.s., která působí na Business-to-Business trhu jako výrobce zařízení do vozidel městské hromadné dopravy. První část přibližuje základní charakteristiky Business-to-Business trhu a specifika marketingové strategie pro tento trh. Druhá část představuje společnost Cegelec a.s., poskytuje detailní popis fungování trhu výroby vozidel pro městskou hromadnou dopravu a analyzuje strategii společnosti z pohledu marketingu. Součástí je návrh na změnu vybraných částí marketingové strategie společnosti.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses