Využití technické analýzy na měnových trzích - Kašpar, Petr; Taušer, Josef; Žamberský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato diplomová práce se zaměřuje na popis metod technické analýzy, charakteristik měnového trhu, ale zmiňuje se i o teorii efektivního trhu. Cílem práce je využít poznatky technické analýzy k výběru jednoduché obchodní strategie, provést na ní optimalizaci a dospět tak k potenciálně funkčnímu a efektivnímu obchodnímu systému. Detailně je popsán jak postup optimalizace, tak vzniklé překážky a problémy, aby šlo na výsledky této práce plynule navázat a v optimalizaci pokračovat. Naznačeny jsou i možné směry pro další testování této strategie.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses