Zhodnocení kalkulačního systému vybraného podniku - Kráčmerová, Martina (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením kalkulačního systému podniku SV Metal s.r.o. Teoretická část je zaměřená na shrnutí teoretických poznatků oblasti manažerského účetnictví týkající se kalkulací v zakázkové výrobě s nehomogenní produkcí. Praktická část je věnována samotnému zkoumání kalkulačního systému, způsobu fungování a sestavování kalkulací. Na základě výsledku pozorování jsou navržena doporučení a další možná řešení, která mohou zvýšit využití informací z kalkulačního systému.