Zhodnocení kalkulačního systému vybraného podniku - Kráčmerová, Martina; Neumaierová, Inka, 1960-; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením kalkulačního systému podniku SV Metal s.r.o. Teoretická část je zaměřená na shrnutí teoretických poznatků oblasti manažerského účetnictví týkající se kalkulací v zakázkové výrobě s nehomogenní produkcí. Praktická část je věnována samotnému zkoumání kalkulačního systému, způsobu fungování a sestavování kalkulací. Na základě výsledku pozorování jsou navržena doporučení a další možná řešení, která mohou zvýšit využití informací z kalkulačního systému.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses