Podpora exportu v ČR - Šlégrová, Lucie (2012)
Moje diplomova prace nabizi kompletni prehled o dane tematice - podpore exportu v CR. Hlavni duraz je kladen na proexportni strategii a produkty a sluzby, ktere nabizi ECA's. Prace take popisuje cinnost nejvyznamnejsich instituci, ktere maji proexportni politiku na starost. Na zaver prace jsem vyznacila soucasne problemy, ktere je potreba resit.