Podpora exportu v ČR - Šlégrová, Lucie; Sato, Alexej, 1952-; Uličník, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Moje diplomova prace nabizi kompletni prehled o dane tematice - podpore exportu v CR. Hlavni duraz je kladen na proexportni strategii a produkty a sluzby, ktere nabizi ECA's. Prace take popisuje cinnost nejvyznamnejsich instituci, ktere maji proexportni politiku na starost. Na zaver prace jsem vyznacila soucasne problemy, ktere je potreba resit.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses