Analýza privátního bankovnictví - Mohrová, Jitka (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na privátní bankovnictví v ČR. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje základní charakteristiky privátního bankovnictví, historii, právní úpravu, subjekty či dopad finanční krize. Praktická část se zaměřuje na produkty a služby privátního bankovnictví a na analýzu portfolií od privátních bankéřů z KB, a.s. a ČSOB, a.s.