Analýza privátního bankovnictví - Mohrová, Jitka; Schlossberger, Otakar, 1958-; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na privátní bankovnictví v ČR. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje základní charakteristiky privátního bankovnictví, historii, právní úpravu, subjekty či dopad finanční krize. Praktická část se zaměřuje na produkty a služby privátního bankovnictví a na analýzu portfolií od privátních bankéřů z KB, a.s. a ČSOB, a.s.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses