Aktuálne otázky pôsobenia poisťovacích sprostredkovateľov na českom poistnom trhu - Krotká, Katarína; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práca sa zaoberá podmienkami pôsobenia poisťovacích sprostredkovateľov na českom poistnom trhu.Hlavným cieľom práce je priblížiť legislatívu upravujúcu sprostredkovateľskú činnosť a zároveň zistiť jej nedostatky. V prvej kapitole sú popísané špecifiká poistných produktov, ktoré zásadným spôsobom ovplyvňujú ich distribúciu, v druhej sú analyzované distribučné kanály. Tretia časť sa venuje aktuálne platným zákonom a predloženému návrhu novelizácie. Posledná kapitola sa zaoberá názormi obyvateľov na pôsobenie poisťovacích sprostredkovateľov v Českej republike.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses