Registry veřejné správy - Slavík, Michal (2012)
Předmětem bakalářské práce, Základní registry veřejné správy, je popis stavu v oblasti základních registrů v ČR. Práce je rozdělena na tři hlavní části. První část je zaměřena na úvod do problematiky současných registrů. Další část prezentuje současný stav hlavních projektů eGovernmentu v České republice. Ve třetí části je popsána realizace a legislativa nové koncepce čtyř základních registrů, důležité pojmy vztahující se k problematice základních registrů a také čtyři nové základní registry veřejné správy. V práci jsou uvedeny příklady práce s registry a závěrem je provedena jednoduchá SWOT analýza základních registrů