Registry veřejné správy - Slavík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Přibil, Jiří, 1977- (2012)
Předmětem bakalářské práce, Základní registry veřejné správy, je popis stavu v oblasti základních registrů v ČR. Práce je rozdělena na tři hlavní části. První část je zaměřena na úvod do problematiky současných registrů. Další část prezentuje současný stav hlavních projektů eGovernmentu v České republice. Ve třetí části je popsána realizace a legislativa nové koncepce čtyř základních registrů, důležité pojmy vztahující se k problematice základních registrů a také čtyři nové základní registry veřejné správy. V práci jsou uvedeny příklady práce s registry a závěrem je provedena jednoduchá SWOT analýza základních registrů
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: veřejná správa; elektronická veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; electronic government; bachelor's theses