Rostoucí trend zadlužování domácností - Lysoněk, Petr; Pardupa, Martin; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Práce pojednává o vývoji spotřeby českých domácností na dluh, srovnává trend s dalšími zeměmi, hledá příčiny tohoto jevu v teorii spotřeby a vysvětluje možné důsledky pro ekonomiku a obyvatele země v budoucnosti. Popisuje změny ve vývoji finančního sektoru, institucí a jejich produktů. Nalézá odpovědi na příčiny rostoucího tempa zadlužování jednak v transformačních změnách, dále ve změnách vlastnictví finančních institucích, v neposlední řadě v hospodářském vývoji a v posunu myšlení lidí.
Vedoucí práce: Martin Pardupa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses