Vliv zaměstnání na osobnost jedince, rodinu a jiné interakční vztahy - Kůsová, Petra (2012)
Práce jako celek pojednává o tématu vlivu zaměstnání na osobnost jedince, na rodinu a jiné interakční vztahy