Vliv zaměstnání na osobnost jedince, rodinu a jiné interakční vztahy - Kůsová, Petra; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2012)
Práce jako celek pojednává o tématu vlivu zaměstnání na osobnost jedince, na rodinu a jiné interakční vztahy
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: zaměstnání; osobnost; rodina; gender; sociální role; sociální interakce; psychohygiena; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; dotazníky; employment; personality; family; gender; social role; social interaction; mental hygiene; bachelor's theses; questionnaires