Vývoj zahraničního obchodu ČR s Brazílií - Černohousová, Dana; Neuwirthová, Magda; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce pojednává o Brazílii jako o hospodářsky a politicky silné zemi s mnoha možnostmi pro zahraniční i české subjekty. Jsou zde analyzovány obchodní podmínky, problémy a bariéry vstupu na brazilský trh a naopak příležitosti perspektivních oborů. Práce se zabývá vývojem česko-brazilských vztahů, současnou smluvní základnou a hospodářskou spoluprací obou zemí. Praktická část práce analyzuje vybrané firmy, které již mají zkušenosti s obchodováním na brazilském trhu.
Vedoucí práce: Magda Neuwirthová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses