Analýza českého podnikatelského prostředí z pohledu francouzských malých a středních podniků - Ročková, Simona; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá hodnocením českého podnikatelského prostředí z pohledu malých a středních francouzských firem působících v autorem vybraných oblastech, které vstoupily, a nebo se pokusily o vstup na daný trh. Analyzuje vývoj firem na českém trhu od prvních kontaktů až po úplné etablování. Na základě zkušeností společností hodnotí silné a slabé stránky českého podnikatelského prostředí. Dává doporučení dalším francouzským firmám, které přemýšlejí o vstupu na český trh a nevědí, co od něj očekávat.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses