Finanční analýza podniku Vodafone Czech Republic a. s. - Havlová, Kristýna; Klečka, Jiří, 1966-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem bakalářské práce je vypracování externí finanční analýzy podniku Vodafone Czech Republic a.s. za období 1.4.2006 -- 31.3.2011. V metodologické části jsou definovány použité metody (horizontální a vertikální analýza, bilanční pravidla, poměrová analýza, pyramidální rozklad ROE, pracovní kapitál, ukazatel EVA, bonitní a bankrotní modely). Po této části následuje krátké představení společnosti. Pro analytickou část byly použity účetní závěrky. Součástí práce je porovnání s konkurencí v odvětví telekomunikačních činností (T-Mobile Czech Republic a.s., Telefónica Czech Republic, a.s.).
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses