Marketingová strategie firmy Haas Fertigbau s.r.o. na zahraničních trzích - Strolená, Jana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Volf, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Základním cílem této diplomové práce je představení společnosti Haas Fertigbau s.r.o., která se zabývá výstavbou dřevostaveb a následné vytvoření marketingové strategie. Práce je členěna do tří hlavních částí. V první části této práce dochází k analyzování současného stavu dřevařského průmyslu a stavebnictví, což jsou obory, které jako každé jiné byly postiženy světovou hospodářskou krizí. V další části dochází k představení mateřské společnosti Haas Fertigbau a poté k podrobnějšímu popisu společnosti Haas Fertigbau s.r.o., která sídlí v Chanovicích. Poslední kapitola představuje praktickou část této práce. Obsahuje částečné přiblížení stávající marketingové strategie, návrh kompletní marketingové strategie a řadu doporučení, kterými by se management firmy mohl v budoucnosti inspirovat.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses