Ocenění rekreačního objektu + teorie oceňování nemovitostí - Gajdoš, Michal (2012)
Táto bakalárska práca si kladie za cieľ oceniť rekreačnú chatu na území Slovenskej republiky, podľa platných slovenských pravidiel a použiť pri tom čo najlepšiu metódou pri ocenení majetku a pozemkov, ktoré sú s touto nehnuteľnosťou spojené. Ďalej určiť všeobecnú hodnotu oceňovanej chaty a taktiež príslušenstva a následne porovnať túto cenu s ponukou realitných kancelárií a analyzovať dosiahnuté výsledky.