Ocenění rekreačního objektu + teorie oceňování nemovitostí - Gajdoš, Michal; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Táto bakalárska práca si kladie za cieľ oceniť rekreačnú chatu na území Slovenskej republiky, podľa platných slovenských pravidiel a použiť pri tom čo najlepšiu metódou pri ocenení majetku a pozemkov, ktoré sú s touto nehnuteľnosťou spojené. Ďalej určiť všeobecnú hodnotu oceňovanej chaty a taktiež príslušenstva a následne porovnať túto cenu s ponukou realitných kancelárií a analyzovať dosiahnuté výsledky.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses