Srovnání vývoje hrubého domácího produktu v Evropské unii. - Šimek, David; Pavelka, Tomáš, 1975-; Čadík, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tématem této bakalářské práce je srovnání hrubého domácího produktu v Evropské unii. Cílem práce je poté analyzovat vývoj hrubého domácího produktu v Evropské unii v letech 1996 až 2011. Mezi lety 1996 a 2005 bude analýza provedena pouze obecnějším rázem a hlavní pozornost bude soustředěna na roky 2006 až 2011. V druhém oddílu analytické části dojde k srovnání hrubých přidaných hodnot jednotlivých odvětví pomocí výrobní metody výpočtu hrubého domácího produktu.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses