Reorganizace jako způsob řešení úpadku - Veselý, Tomáš (2012)
Reorganizace je sanační způsob řešení úpadku nebo hrozícího úpadku, v němž jsou zjištěné pohledávky věřitelů uspokojeny postupně z výnosů nadále provozovaného podniku úpadce.V České republice byla zavedena poprvé insolvenčním zákonem od 1. ledna 2008.