Vývoj zbožového obchodu Francie v letech 2001 až 2011 - Španihelová, Zdeňka; Karpová, Eva; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá zbožovým obchodem Francie mezi lety 2001 a 2011. Jejím cílem je analýza vývoje ve zvoleném období včetně prognózy možného vývoje. Práce je rozdělena do tří částí. Předmětem první je zbožový obchodu země mezi lety 2001 a 2007, druhá část navazuje a pokračuje až do roku 2011. Obchod se zbožím je analyzován z pohledu komoditní a teritoriální struktury, ale také ve vztahu k běžnému účtu a některým jeho položkám. Třetí část zhodnocuje dopad tří ekonomických krizí na zahraniční obchod Francie se zbožím a jeho možný vývoj do roku 2021.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses