Právní rámec měnové stability eurozóny - Dendisová, Zuzana; Moravec, Tomáš, 1983-; Patočka, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce "Právní rámec měnové stability eurozóny" analyzuje oblast evropské hospodářské monetární spolupráce od druhé světové války až po současnost z pohledu evropského práva a evropské ekonomiky. První kapitola je věnována vývoji Evropské měnové integrace a právnímu zakotvení evropského měnového práva. Předmětem druhé kapitoly je Evropská centrální banka. Třetí kapitola objasňuje výhody a nevýhody jednotné evropské měnové politiky.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses