ANALÝZA MANAGEMENTU BOZP V EVERFIT HYDRAULIKA S.R.O. - Katzerová, Eva (2012)
Cílem této práce je navrhnout zlepšení stávající situace ve firmě EVERFIT hydraulika s.r.o. z hlediska splňování předpisů BOZP. V první části této práce se věnuji teoretickým pojmům, legislativě z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a způsobům hodnocení rizik BOZP. Informace získané z první části této práce poté aplikuji v části druhé. Zde se věnuji nejprve stručné charakteristice firmy EVERFIT hydraulika s.r.o. a poté analyzuji stávající situaci z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve všech pobočkách firmy. Tato analýza byla provedena na základě pozorování chodu běžného pracovního dne ve firmě. Dále provedu analýzu rizik na pobočce v Praze. Výstupy pozorování běžného pracovního dne a analýzy rizik poté předám s doporučením ke zvážení a k jejich nápravě vedení firmy EVERFIT hydraulika s.r.o.