ANALÝZA MANAGEMENTU BOZP V EVERFIT HYDRAULIKA S.R.O. - Katzerová, Eva; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je navrhnout zlepšení stávající situace ve firmě EVERFIT hydraulika s.r.o. z hlediska splňování předpisů BOZP. V první části této práce se věnuji teoretickým pojmům, legislativě z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a způsobům hodnocení rizik BOZP. Informace získané z první části této práce poté aplikuji v části druhé. Zde se věnuji nejprve stručné charakteristice firmy EVERFIT hydraulika s.r.o. a poté analyzuji stávající situaci z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve všech pobočkách firmy. Tato analýza byla provedena na základě pozorování chodu běžného pracovního dne ve firmě. Dále provedu analýzu rizik na pobočce v Praze. Výstupy pozorování běžného pracovního dne a analýzy rizik poté předám s doporučením ke zvážení a k jejich nápravě vedení firmy EVERFIT hydraulika s.r.o.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses