Analýza vzniku malých a středných podniku v České republice a Moldavsku - Pavel, Alina; Hartman, Ladislav; Pomahač, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce se zabývá komparaci podmínek založení malých a středních podniků v České republice a Moldavsku. Práce se skládá ze dvou části. První část zahrnuje vysvětlení základních pojmů v podnikání a popis obecných rysů každé země. Druhá část se zabývá detailním popisem nutných kroků pro založení podniku v České republice a Moldavsku na příkladě společnosti s ručením omezeným. Cíl bakalářské práci je porovnání podmínek vzniků malých a středních podniků ve dvou ekonomicky různých zemi.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses