Země BRICu - vývoj a perspektivy - Stonawská, Martina; Adámková, Vlasta; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem mé práce bylo definovat zkratku BRIC, popsat její jednotlivé členy z demografického, geografického a ekonomického hlediska, uvést jejich předpokládaný vývoj do budoucna a představit hlavní výhody a problémy, které jsou typické pro jednotlivé země. První kapitola popisuje uskupení BRIC, jejich společné summity, demografii, geografii a strukturu hospodářství jednotlivých členů BRIC. Druhá část je zaměřena na analýzu makroekonomických ukazatelů a třetí obsahuje vyhlídky do budoucna s výčtem výhod a problémů zemí BRIC.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses