Přímé zahraniční investice a ČR - Kantová, Zuzana; Němcová, Ingeborg, 1957-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Předkládaná bakalářská práce pojednává o přímých zahraničních investicích (PZI) v souvislosti s Českou republikou. Cílem této práce je zanalyzování dat o přímých zahraničních investicích v ČR. Obsah práce se skládá z analýzy trendů přílivu a odlivu PZI z a do ČR, dále se věnuje investičnímu prostředí v České republice a otázce konkurenceschopnosti ČR v mezinárodním srovnání. Závěrečná část se zabývá agenturou CzechInvest.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses