Šikana a jiné druhy diskriminace na pracovišti a právní prostředky jejího řešení - Tůmová, Jana; Hejda, Jan, 1955-; Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2012)
Práce se zabývá problematikou šikany a dalších druhů diskriminace na pracovišti a právní úpravou v ČR
Vedoucí práce: Hejda Jan
Bakalářská práce (Bc.)—Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Pedagogická fakulta a Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: šikana; mobbing; sexuální obtěžování; násilí na pracovišti; diskriminace; sociální pedagogika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bullying; mobbing; sexual harassment; violence in the workplace; discrimination; bachelor's theses