Spokojenost domácích a zahraničních pracovníků v mezinárodní firmě - Procházková, Monika (2012)
Cílem diplomové práce je vymezit základní teoretická východiska týkající se pracovní spokojenosti zaměstnanců s ohledem na kulturní diverzitu, na jejich základě provést výzkum spokojenosti zaměstnanců a následně srovnat úroveň spokojenosti domácích zaměstnanců se zahraničními. Na základě výsledků průzkumu navrhnu nápravná opatření, která by měla vést ke zvýšení spokojenosti všech zaměstnanců společnosti.