Spokojenost domácích a zahraničních pracovníků v mezinárodní firmě - Procházková, Monika; Surynek, Alois, 1954-; Bilavčíková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je vymezit základní teoretická východiska týkající se pracovní spokojenosti zaměstnanců s ohledem na kulturní diverzitu, na jejich základě provést výzkum spokojenosti zaměstnanců a následně srovnat úroveň spokojenosti domácích zaměstnanců se zahraničními. Na základě výsledků průzkumu navrhnu nápravná opatření, která by měla vést ke zvýšení spokojenosti všech zaměstnanců společnosti.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses