Analýza služeb ve vybraném turistickém regionu Skotska - Velhartická, Tereza; Mlejnková, Lena; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami ve vybraném turistickém regionu ve Skotsku. V teoretické části se práce soustřeďuje na definici základních pojmů z oblasti ubytovacích a stravovacích služeb. Dále sleduje charakteristiku Skotska, od faktografie přes historii, atraktivity, skotskou gastronomii, až po legislativu Velké Británie. V praktické části se práce věnuje analýze ubytovacích a stravovacích služeb ve třech skotských městech. Poslední kapitola praktické části je zaměřena na komparaci ubytovacích a stravovacích zařízení na základě vybraných charakteristik.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses