Marketingové a komunikační strategie Wrigley, s.r.o. a vyhodnocování jejich efektivity - Konečná, Eva; Postler, Milan, 1960-; Jánoš, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie a postupu při vyhodnocování marketingových aktivit ve společnosti Wrigley, která je lídrem na trhu se žvýkačkami v České republice. V teoretické části jsou vymezeny základní marketingové pojmy s důrazem na strategický marketing a dále jsou shrnuty a rozebrány nejdůležitější marketingové metriky. Praktická část se zabývá představením společnosti Wrigley, její marketingovou strategií a metodami, které používá pro zhodnocení návratnosti svých marketingových investic. V poslední kapitole je naplněn cíl práce, kterým je zjednodušit vyhodnocovací procesy v této společnosti a navrhnout standardizovaný postup vyhodnocování efektivity jednotlivých marketingových kampaní.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses