Cestovná kancelária zameraná na detské tábory, možnosti jej založenia - Havelková, Jana (2012)
Cieľom bakalárskej práce je na základe súčasnej situácie - prieskum trhu a dotazníkové šetrenie - vytvoriť koncept založenia cestovnej kancelárie, ktorá sa bude plne koncentrovať na organizáciu detských táborov podľa momentálnych potrieb trhu. Práca sa primárne zaoberá otázkou, či je možné v súčasnosti na Slovensku nájsť priestor pre založenie novej cestovnej kancelárie, ktorá sa bude zameriavať na tvorbu detských táborov podľa aktuálnej situácie na trhu.